Categories
Uncategorized

Merkels stormtropper angriber Liberale politikere

Det lille borgerligt liberale parti FDP der er søsterparti til Venstre i Danmark lever normalt en stille tilværelse lige omkring spærregrænsen på 5 %.

Ikke længere, ikke siden Thomas Kemmerich fra FDP i delstaten Thüringen blev valgt til ny ministerpræsident i delstaten af et demokratisk flertal i delstats-parlamentet.

Forud var gået et delstatsvalg hvor den indtil da regerende koalition af Die Linke, SPD og Die Grünen havde tabt der hidtidige flertal og det national-konservative AfD var vokset til at være det næststørste parti samtidigt med at FDP for første gang siden 2009 nåede over spærregrænsen i delstaten.

Det skabte naturligvis en situation som tyskerne ikke var vandt til men som vi danskere kender særdeles godt, nemlig at der ikke var flertal for nogen af de hidtidige regeringskonstellationer.

Da man så i det nyvalgte delstats-parlament efter mange måneder endelig skulle til at vælge en ny ministerpræsident til at opstille en ny delstatsregering havde både medier og den politiske elite i Berlin store forventninger om en regering bestående af den hidtidige Rød-Rød-Grønne regering støttet af Merkels CDU. Altså en fortsættelse af kommunisten Bodo Ramelovs regering selv om vælgerne altså aktivt havde sendt denne konstalation til tælling ved både at straffe Die Grünen men i særdeleshed SPD.

CDU i Thüringen havde også tabt massivt ved at tabe næsten 1/3 af deres hidtidige mandater, et faktum der gjorde at troen på den hidtidige Merkel-Tro kurs under Mike Möhrings formandskab var blevet noget vakkelvorn.

Så hvad gør man når man som nominelt borgerligt parti ser at den venstreradikale hidtidige regering har tabt det folkelige mandat?

Man søger selvfølgelig at stable en regering på benene der netop ikke har kommunistpartiet Die Linke inkluderet.

De borgerligt liberale fra FDP, der altså kun lige med det yderste af fingerneglene klarede at redde sig ind i parlamentet på valgdagen, opstiller til en tredje valgrunde en underdog-kandidat til at stille op overfor kandidaterne fra de to største partier, Bodo Ramelow fra Die Linke og den uafhængige borgmester fra Sandhausen Christoph Kindervater der er nomineret af AfD.

Samarbejde imellem CDU og FDP har en lang tradition i Tyskland og da Thomas Kemmerich altså er den eneste kandidat der er nomineret af et af de traditionelle midterpartier vælger det overvejende flertal af CDU medlemmerne at stemme på ham (med en enkelt udeladt stemme som de fleste mener var tidligere nævnte Mike Möhring). Samtidigt vælger FDP en bloc naturligvis deres egen kandidat og til Berlins store overraskelse vælger faktisk også AfD en bloc underdog-kandidaten Kemmerich.

1-0 til den borgerlige lejer altså.

Nærmest øjeblikkeligt går venstrefløjen og de Merkel-tro i politik og medier i totalt selvsving.

Det hele starter med at Susanne Hennig-Wellsow fra Die Linke (datter af en hardcore kommunistisk DDR-officer) kaster de blomster hun var udkåret til at skulle overrække til den valgte ministerpræsident for fødderne af Thomas Kemmerich. Valget var helt tydeligt ikke gået som Die Linke havde planlagt…

.undefined

Billede: DDRs NVA var en hær svoret ind på den kommunistisk doktrin og ført under strenge Preussiske traditioner.

Situationen eskalerer fra det punkt time for time med en lang række af konspirationsteorier om samarbejde imellem FDP, CDU og AfD, skønt alt der var sket var at FDP-kandidaten helt uden at have givet nogen løfter om regeringsdeltagelse eller indflydelse til AfD havde vundet afstemningen imod kommunistiske Bodo Ramelow.

Medier og politikere både i Tyskland og EU (som f.eks. Eurokraten Guy Verhofstadt) giver sig som følge af valget ud i en særdeles svinsk smædekapagne hvor disse førnævnte konspirationsteorier kombineres med den løgnagtige påstand om at AfD er et ny-nazistisk parti.
Notits: Som en der har sat sig ind i forskellige politiske ideologier og de aktuelle partiers politik vover jeg her den påstand at AfD så absolut ikke er ny-nazistisk eller fascistisk. De ægte ny-nazister er stadig blot at finde i det heldigvis irrelevante parti NPD)

Meget hurtigt bliver også de såkaldte Anti-Fascister kaldet Antifa aktive.
Disse er i Tyskland en accepteret og endda delvist offentligt subventioneret voldelig gruppering der ligesom de autonome i Danmark har en relativt diffus verdensopfattelse hvor man kæmper en brav kamp imod der lige aktuelt af venstrefløjsmedier og venstrefløjs-eliter defineres som “fascister”. Den ene dag er fascisterne politiet, den anden dag er det folk der køre i en SUV og så selvfølgelig folk der ikke er “woke”. Kort sagt er folk som du og jeg formodentlig “fascister” og derfor legitime mål for vold og trusler….

Antifa angriber FDP politikere og FDP-møder https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/fdp-beklagt-hass-attacken-kemmerichs-frau-auf-offener-strasse-bespuckt-68726600.bild.html samtidigt med at de udstede trusler imod Thomas Kemmerich og hans familie der gør at de bliver nødt til at søge politi-beskyttelse.

Alt imens den radikale venstrefløj sammen med tyske statsmedier driver hetz imod en demokratisk valgt politiker melder den tyske kansler Angela Merkel sig til orde fra hendes statsbesøg i kaotiske Syd-Afrika med besked om at afstemningens resultat var “utilgiveligt” og at resultatet måtte blive taget tilbage.

Indenfor lidt over 24 timer må den demokratisk valgte Thomas Kemmerich altså efter både trusler fra offentligt finansierede venstre-radikale tæskehold og det man vel bedst kan betegne som et “Führer-Befehl” fra kansleren kaste håndklædet i ringen, knækket af trusler om voldelige overfald og mediernes forsøg på at ødelægge hans eksistens som borger og forretningsmand (Kemmerich er medindhaver af ur-firmaet Uhrenwerk Weimar).

Hvem der troede at det dermed var slut med heksejagten i Merkel-Staten kunne kort tid efter indse at dette ikke var tilfældet.

For nu begyndte udrensningen i Merkels CDU.
Først blev den hidtidige ordførerer for temaer omkring de nye forbundslande (altså de delstater der indtil 1990 var del af DDR) Chritian Hirte praktisk talt fyret (eller tvunget til at sige op alt afhængigt efter synsvinkel) af Merkel da han havde formastet sig til at reagere på valget af Thomas Kemmerich i et demokratisk valg med at lykønske ham https://www.n-tv.de/politik/CDU-Ostbeauftragter-Hirte-tritt-zurueck-article21563533.html

Et stort stort – no no i Merkelland.

Idag har vi så set #MiniMerkel Annegret Kramp-Karrenbauer smide håndklædet i ringen og meddele at hun ikke ønsker at stille op som kansler kandidat og vil forlade sin plads som nominel CDU-formand.

Samtidigt har Elmar Brok der mest er kendt som en fanatisk EU-imperialist og helt igennem Merkel-tro Apparatchik meldt sig til orde med opfordring til yderligere udrensning i nærmest stalinistisk stil i CDU med budskaber som:

  • Afvigere skal bekæmpes med højeste “Rücksichtslosigkeit”!
  • Vi kan ikke tillade taletid til Werteunion (en gruppering indenfor CDU der ønsker en tilbagevenden til partiets oprindeligt borgerligt konservative udgangspuntk)
  • Den borgerlige traditionelle fløj af CDU er en Kræftsvulst og skal fjernes!

Man må konstatere at tyskerne og særligt de tyske eliter er Danmark langt underlegent hvad angår demokratisk kultur.

Mens tyske medier i deres mangel på demokrati-forståelse og generelle historie-løshed er fuldstændigt håbløse pånær et par få frie medier (Tichys Einblick, Junge Freiheit med flere) ja så kan den danske provins-avis chefredaktør fra Skive Folkeblad godt se at den er rivruskende gal i Tyskland.

https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/omvalg-er-ikke-vejen-frem-i-et-demokrati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s